Haptonomie Rhoon

The return of the million dollar smile

Geplaatst op

Het komt nog wel eens voor dat er mensen zijn die problemen hebben met hun glimlach. Vroeger had je pech, dan werd die niet meer helder. Bij tanden bleken Capelle aan den IJssel zul je echter weer die million dollar smile kunnen krijgen, net zoals je die vroeger altijd had. 

Interessant om te zien wat er tegenwoordig verder mogelijk is aan behandelingen bij de tandarts, naast die bleekbehandeling. Lees snel verder in deze tekst. 

Een bleekbehandeling 

Wanneer we aan witte tanden en een goede smile denken, dan gaat het al snel over de bleekbehandeling die je bij de tandarts kunt laten doen. Ze kunnen dan gemakkelijk met peroxide je tanden in een gewenste kleur brengen. We raden je zeker aan om een natuurlijke tint te kiezen. Dat is erg mooi en het valt niet zo overdreven op. 

Facings 

Een andere optie die de moderne esthetische tandarts je brengt, is de behandeling met facings. Deze facings worden op maat rond je tanden gemaakt. Dat zijn schildjes, eigenlijk. Ze maskeren tanden en geven deze weer een gave look. Qua kleur en vorm valt er op deze manier dus heel wat te corrigeren. Het is aan te raden om eerst de bleekbehandeling te doen en daarna eventueel de facings. Facings kleuren namelijk niet mee. 

Onzichtbare beugel 

Tenslotte is er nog de behoefte aan beugels voor het gebit om de tanden weer recht te krijgen. Maar hoe doe je dat op een stijlvolle manier? Het is mogelijk om een onzichtbare beugel te nemen. Dat is een bitje dat je in doet in de nacht of een beugel achter de tanden. Het idee is dat de tanden in een gewenste stand komen te staan. Dat heeft allerlei voordelen, want een scheef gebit is doorgaans moeilijker te reinigen wat weer resulteert in tal van dentale problemen. Je kunt veel voorkomen door een beugel te nemen. Laat je vooral informeren door je tandarts. Neem een kijkje op dentalnetwork.nl, daar ga je zeker de nodige informatie geven. 

Gerelateerde berichten

Ik ben zwanger, moet ik een begrafenisverzekering voor mij of mijn kind?

Het overlijden van je kind, als verwachtende moeder wil je hier het liefst absoluut niet aan denken. En dat is begrijpelijk, geen moeder zal immers...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden