Haptonomie Rhoon

Weg met wallen onder de ogen: snel er jonger uitzien

Geplaatst op

Het is tijd om af te rekenen met wallen onder ogen. Vroeger was er geen houden aan, de tijd en de ouderdomstekenen hadden alle ruimte. Maar nu is er een behandeling die steeds vaker uitgevoerd wordt en zo veel mensen blij maakt. We hebben het over de ooglidcorrectie. Er zijn twee correcties die vaak uitgevoerd worden. Deze nemen we in dit artikel met je door. Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

Een nieuwe tijd

Er is een nieuwe tijd aangebroken waarin je niet langer uitgeleverd bent aan de macht van de tijd en de veroudering die daaruit voortkomt. Veroudering is tegen te gaan, de klok kan een beetje teruggedraaid worden. Hoe dat werkt? Er zijn een aantal behandelingen waarmee dit kan, maar de ooglidcorrectie is een van de meest populaire. Er zijn er twee:

  • Voor bovenste ooglid
  • Voor onderste ooglid

Vandaag gaan we het hebben over de tweede variant: de correctie van het onderste ooglid.

Vergoeding

Het is in Nederland zo gesteld dat er een duidelijke medische reden moet zijn, wil de verzekering een medische ingreep vergoeden. Dat is het geval met een bovenste ooglidcorrectie, want een hangend bovenste ooglid zorg vaak voor problemen, zoals hoofdpijn en vermoeide, pijnlijke ogen. Een correctie van het onderste ooglid geeft deze problemen niet, vandaar dat de kosten voor een corrigerende ingreep aan dit ooglid vaak voor eigen rekening zijn.

Ga voor kwaliteit

Het is belangrijk om altijd voor kwaliteit te gaan. Ga niet in zee met klinieken die voor een stuntprijs dergelijke behandelingen aanbieden, dit is en blijft een cosmetische chirurgische ingreep. Laat altijd een operatie doen door een ervaren arts in een gedegen kliniek.

Hoe gaat de wallenbehandeling in zijn werk?

Je krijgt een intake waarin je wensen en de mogelijkheden besproken. Het is goed om te weten wat realistische verwachtingen mogen zijn. Dan wordt je nooit teleurgesteld. Maar het resultaat zorgt vaak voor een overtreffing van de verwachtingen van mensen.

Conclusie

Er jonger uitzien is belangrijk voor veel mensen, zeker wanneer ze er ouder uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Ooglidcorrecties zijn een goede manier om veroudering in het gezicht sterk te verminderen. Kies altijd voor kwaliteit en zoek een goede expert.

Meer zien?

Wat zijn veel voorkomende bijwerkingen van fillers? Tips voor cosmetica ontdekken doe je op onze site. Lees meer, weet meer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden