Haptonomie Rhoon

Wat kun je verwachten bij de moderne tandarts?

Geplaatst op

Bij Tandarts Rotterdam nemen ze graag de tijd voor je en kijken ze samen wat de verschillende noodzakelijkheden en wensen ten aanzien van je gebied zijn. Lees snel verder om te ontdekken hoe het zit. Wil je meer weten over gezondheidsonderwerpen? Dan is het zeker niet geen slecht idee om eens door onze site heen te bladeren. Maar check eerst deze blog, zodat je kunt profiteren van de verschillende behandelingen bij de moderne tandarts. 

Facings

Het is mogelijk om je tanden te laten corrigeren. De laatste jaren zijn er de nodige behandelingen bij gekomen (populair geworden). We hebben het in dit soort gevallen dan ook vooral over een cosmetische behandeling. In principe is het een heel gemakkelijke behandeling die de cosmetische tandarts voor je kan doen. Hij of zij maakt schildjes rondom je tanden. Deze zijn gemaakt van een hard materiaal dat composiet genoemd wordt. Dit is hetzelfde materiaal waar vullingen van gemaakt worden. Door facings te maken is het mogelijk om meerdere tanden te corrigeren qua vorm en tint. 

Tanden bleken 

Wil je graag dat je tanden een stuk witter eruit zien? Dan is het slim om ze te laten bleken bij de moderne tandarts. Hoe dat in zijn werk gaat? Heel eenvoudig! Een tandarts heeft peroxide tot zijn beschikbaar. Daarmee kun je tanden een stuk lichter maken. Ook een UV-lamp wordt daar dikwijls bij gebruikt. Je kunt de vraag hebben of het zinvol is om je tanden te laten bleken bij de tandarts of dit juist zelf thuis te doen. Wij raden je altijd aan om je tanden te laten bleken bij de tandarts. Dit is namelijk een stuk sneller, beter en vaak ook veiliger. 

Een beugel nemen 

Een beproefde methode om de staat van het gebit in cosmetische zin te verbeteren, is natuurlijk de beugel. Die heb je trouwens in een onzichtbare, zichtbare en ouderwetse variant. Het kan zijn dat je niet zo’n zin hebt om met een zichtbare beugel te lopen. En misschien zie je een beugel voor overdag ook niet zo zitten. Dan kun je er voor kiezen om een beugel voor in de nacht te nemen. ‘Zei je nou een onzichtbare beugel?’ Ja zeker. Die wordt achter je tanden geplaatst. Een stuk minder aanwezig zullen we maar zeggen. 

Tegenwoordig wordt er ook veel meer waarde aan de cosmetische zaken van het gebit gehecht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je vaak hoort over de cosmetische tandarts. 

Angstklachten

Ten slotte willen we nog even iets kwijt over de mogelijkheid om de angsttandarts te bezoeken. Mocht je nu behoorlijk last van angst hebben, dan is het zeker geen slecht idee om contact op te nemen met de angsttandarts. Deze heeft veel aandacht voor je klachten en heeft middelen ter beschikking om de angst weg te nemen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden