Haptonomie Rhoon

Sushi kiezen is een gezonde keuze

Geplaatst op

Bij sushi hoofddorp vind je de lekkerste sushi. Samen genieten van dit gevarieerde eten is heerlijk. Is het ook wel gezond? Er zijn veel mensen die betogen dat dit inderdaad het geval is. In deze blog willen we graag met je doornemen waarom sushi zo gezond is. Lees snel verder en doe je voordeel met de informatie die we jou in deze blog geven. Je kunt ook nog andere blogs op onze site lezen. Dan ben je snel op de hoogte over hoe het zit. 

De voordelen van sushi

Het is wetenschappelijk bewezen dat er in vis heel veel omega 3 zit. Dat is een vetzuur dat er voor zorgd dat er allerlei lichamelijk klachten zich niet voordoen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan hoge bloeddruk. Deze zuren zitten ook in visolie en allerlei preparaten op basis van algen. Wanneer jij wilt profiteren van de omega 3 vetzuren en ook graag een lekker smaak wilt, dan kun je dus heel goed gaan voor sushi. Daarnaast is het met sushi zo, dat je ook een heel gevarieerd palet aan smaken en texturen kunt krijgen. Dat is leuk en lekker!

Minder geslaagde kanten van sushi eten

Natuurlijk heeft een verschijnsel niet alleen maar positieve kanten. Je moet bij het eten in de sushitent bijvoorbeeld uitkijken dat je niet te veel sushi eet met mayo erop. Dat is onnodig ongezond. Ook de gefrituurde varianten van sushi raden we je af. Natuurlijk kun je er wel eens eentje nemen. Maar bestel ze niet standaard in grote getalen. Dat kan natuurlijk heel gemakkelijk in een all-you-can-eat-sushirestaurant. Veel beter is het om te gaan voor de sushi met verse vis. We willen je nog wel graag attenderen dat je ook kunt kiezen in vele gevallen voor een sojasaus met minder zout erin. Dat is ook wel prettig om te hebben. Dan heb je geen problemen met een te hoge zout inname. Dit is namelijk niet heel erg bevorderlijk voor je gezondheid wanneer je dit vaak doet. Verder is het een kwestie van gewoon genieten en niet op 1 of 2 keer kijken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden