Haptonomie Rhoon

De mogelijkheden bij de cosmetische tandarts

Geplaatst op

Er zijn heel veel mensen die niet per se helemaal tevreden zijn met hun gebit het kan gaan om kleine dingen gaan maar ook een grote zaken. Het goede nieuws is dat er een tandarts is die al deze zaken kan oplossen voor je, namelijk de cosmetische tandarts. In deze tekst willen we graag een aantal voorbeelden met je doornemen zodat je kan profiteren van de behandelingen die er bij deze tandarts te ondergaan zijn. Lees snel verder en ontdek hoe jij weer kunt stralen als je lacht.

Klikgebit 

Vroeger hadden we de kunstgebitten die met kukident vastgeplakt werden, maar tegenwoordig is er iets nieuws waar je heel veel profijt van kan hebben, namelijk het geweldige klikgebit dat met een aantal implantaten vast zit in je kaak en daardoor het gevoel geeft dat je weer het vaste gebit van vroeger hebt. Op deze manier zit je weer lekker in je vel en kun je weer lachen als vanouds.

Facings 

Je hebt er vast wel eens over gehoord: facings maken het mogelijk om je tanden te reconstrueren als het gaat over de vorm en tint ervan. Facings zijn schildjes rond de tanden die een kunstmatige buitenlaag vormen. Je hoeft dus niet langer te lopen met tanden waar je niet blij mee bent, zoals vergeelde of schuine tanden. Het is wonderbaarlijk wat de cosmetische tandarts allemaal kan doen met de inmiddels beroemde facings.

Tanden laten bleken 

Een andere optie is om je tanden te laten bleken en deze manier vele tinten wittere tanden te krijgen. Het is een alternatief voor facings maar net zo goed kan het samen met facings. Wel raden we je dan aan om eerst de tanden te bleken en daarna de facings te laten zetten.

Daarbij het erg slim om het bleken bij een professionele tandarts te laten doen en niet zelf met tandbleekmiddelen gekocht op internet aan de gang te gaan. Dat is veiliger.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden